Tilbud på Deres fest med 5 retters gourmetmenu

 

- Et glas champagne, hertil olivensnegle
- Fem retters gourmetmenu efter Deres valg (Se f. eks. nedenstående) 
- Husets rød- og hvidvin ad libitum under middagen samt et glas Muscat de Beaumes de Venice 
- Kaffe/the og hjemmelavet kransekage samt hjemmelavet chokoladekonfekt 
- Et glas cognac, calvados eller likør 
- Fri bar med pilsner, sodavand og vine ad libitum i ca. tre timer 

Pris pr. person kun kr. 848,00   
  

Overnatning i enkeltværelse med morgenbord kr. 550,00 pr. person 
Overnatning i dobbeltværelse med morgenbord kr. 380,00 pr. person 


Gourmetmenu 
 
Sammensæt Deres gourmetmenu(retter med + er der ekstra pris for) 
Vi tager forbehold for retter og pris i forhold til sæson og årstider. 
 

Forretter 

- Blinis med stenbidderrogn og creme fraiche+ 
- Koriandergravad kalveinderlår med peberrodscreme+ 
- Farseret kyllingebryst på salatbund med dijondressing 
- Røget andebryst på rucolasalat, hertil syltede valnødder og druesalat 
- Carpassio med frisk parmesan og basilikum 
- Røget dyrekølle på balsamico marinerede rødkål+ 
- Deres ynglingsret 
 


Supper

- Brun vildtsuppe med sherry 
- Forårssuppe 
- Ærtepûrésuppe 
- Jordskokkesuppe 
- Gazpacho 
- Flødelegeret fiskesuppe 
- Flødelegeret hummersuppe med brød+ 
- Kraftig hønseboullion tilsat hakkede krydderurter og ristede skiver af kalvebrisler, hertil friskbagt flutes
- Deres ynglingsret 


 
Fisk

- Ristet laks med marinerede jomfruhummerhaler 
- Ristet laks med kompot af forårsløg, vilde ris og sauce Noilly Prat 
- Lakselasagne med hummerhaler+ 
- Tigerrejer flamberet i sherry. Serveres i persille og hvidløgssauce. Hertil friskbagt flutes+
- Kulmule tilberedt i pakke med squash, aubergine, tomat og hvidløg 
- Hellefisketartar med ristet rugbrød+ 
- Dampet sej med pære/løgkompot 
- Rissotto med ristede kæmperejer+ 
- Dampet victoriabrasen med spinat 
- Bagt rødfisk på bund af vinterurter med hvidvinsskum 
- Rosmarinspyd med havtaskehaler på rødbedebund, hertil persillecreme  
- Deres ynglingsret 
 


Stegeretter
  
- Stegt andebryst med orange sky og sauterede rodfrugter  
- Letrøget stegt andebryst med forårssauté og sauce Calvados 
- Sneglefarseet kalvefilet med bagte hvidløg og kalveglace+ 
- Oksemørbrad på vinter urter og sc. Bourgogne.  
- Tournedos af oksemørbrad ombundet med kalvebacon, serveret med dijoncreme, balsamicoglace og grønsager 
- Skiver af kalvemørbrad, dagens grønsager og sauce Chasseur+ 
- Noissetter af svinemørbrad med selleritimabale pommes Anna og flødesauce 
- Ovnstegt lammecarré på bønnesaute, med tårn af rodfrugter. Hertil stegte kartofler og lammesky 
- Fasanbryst på sauteret spinat og pærer i portvinsfløde  
- Stegt vildand i granatæblesauce  
- Helstegt krondyrkølle med grønsager, bærcompot, pommes Rissolées og madeirasky+ 
- Deres ynglingsret 
 


Ost 

- Gratineret gedeost med honning+ 
- Udvalgte oste 
- Franske oste 
- Ovnbagt ostebrød 
- Dansk Mester Emmentaler med valnødder og bladselleri 
- Indbagt brieost 
- Lun gorgonzolabrød med oliven 
- Bresse Bleu med hasselnødder marineret i ahornsirup 
- Udvalg af oste serveret med hjemmebagt kage  
- Deres ynglingsret  
 


Desserter  

- Desserttallerken 
- Nougatkage og jordbærfragilité med appelsinsauce 
- Kold melonsuppe med frisk mynte og jordbær  
- Chokolademousse med bærcoulis og syltede pærer 
- Pære glaseret i rødvinsglace 
- Hvid chokoladekage  med mandler i orangeglace 
- Chokoladekage med karameliceret carambole og kaffeis 
- Sprød kurv med appelsin/jordbærsalat og bananis 
- Æblesorbet med sprød vaffel og grape/appelsinsalat  
- Gløgis med letfrossen chokoladekage 
- Lun chokoladesoufflée med flydende kerne, hertil ananaskompot 
- Lun nødde/æblekage med kanel, omkranset af bærcoulis og mangosorbet 
- Hasselnødderand med rørt is  
- Deres ynglingsret 
 
 
SE SKITSE OVER BORDOPSTILLINGER OG FARVER PÅ DUGE OG SERVIETTER