4 retters luksus nytårsmenu - 2019
Ret til ændringer forbeholdes.

- Røget laks med solbærpeberrod
- Kyllingebryst med salater, Vesterhavsost og sprødt
- Kalvefilet med flødesvampesauce, stegte kartofler med salvie,
rodfrugter og bagte svampe
- Chokolade-Baileys-is med makron og karamel

Pris pr. person kr. 295,00 ved min. 2 pers.

Hjemmebagte kransekage petit fours til
nytårsskålen medfølger uden beregning. 
 
Vi modtager bestillinger så lang tid vi har kapacitet
og senest indtil d. 30. december kl. 15.00.
Afhentes eller leveres den 31. december mellem kl. 10.15 og 16.00.
Deres leverings- eller afhentningstidspunkt aftales ved bestilling.
Vi byder på et glas mousserende vin ved afhentning.

Ved min. 8 pers. leverer vi uden beregning inden for 30 km.
Hele menuen er klargjort og skal blot anrettes
og varmes efter medfølgende instruktion.
 
Bestil på tel. 9865 8333 eller binderupkro@mail.dk

eller nedenstående online-formular!

INGEN RETUREMBALLAGE!

 


Se billeder af menuen nederst.
 
 

Forret

Røget laks med solbærpeberrod
Røget laks med solbærpeberrod

Mellemret

Kyllingebryst med salater, Vesterhavsost og sprødt
Kyllingebryst med salater,
Vesterhavsost og sprødt
 

Hovedret

Kalvefilet med flødesvampesauce, stegte kartofler med salvie, rodfrugter og bagte svampe
Kalvefilet med flødesvampesauce,
stegte kartofler med salvie,
rodfrugter og bagte svampe

Dessert

Chokolade-Baileys-is med makron og karamel
Chokolade-Baileys-is med
makron og karamel