Tilbud på Deres fest med 5 retters gourmetmenu
– Et glas champagne, hertil olivensnegle
– Fem retters gourmetmenu efter Deres valg (Se f. eks. nedenstående)
– Husets rød- og hvidvin ad libitum under middagen samt et glas Muscat de Beaumes de Venice
– Kaffe/the og hjemmelavet kransekage samt hjemmelavet chokoladekonfekt
– Et glas cognac, calvados eller likør
– Fri bar med pilsner, sodavand og vine ad libitum i ca. tre timer
Pris pr. person kun kr. 848,00 – Min. 10 pers.
Overnatning i enkeltværelse med morgenbord kr. 650,00 pr. person
Overnatning i dobbeltværelse med morgenbord kr. 430,00 pr. person
Gourmetmenu
Sammensæt Deres gourmetmenu(retter med + er der ekstra pris for)
Vi tager forbehold for retter og pris i forhold til sæson og årstider.
Forretter
– Blinis med stenbidderrogn og creme fraiche+
– Koriandergravad kalveinderlår med peberrodscreme+
– Farseret kyllingebryst på salatbund med dijondressing
– Røget andebryst på rucolasalat, hertil syltede valnødder og druesalat
– Carpassio med frisk parmesan og basilikum
– Røget dyrekølle på balsamico marinerede rødkål+
– Deres ynglingsret
Supper
– Brun vildtsuppe med sherry
– Forårssuppe
– Ærtepûrésuppe
– Jordskokkesuppe
– Gazpacho
– Flødelegeret fiskesuppe
– Flødelegeret hummersuppe med brød+
– Kraftig hønseboullion tilsat hakkede krydderurter og ristede skiver af kalvebrisler, hertil friskbagt flutes
– Deres ynglingsret
Fisk
– Ristet laks med marinerede jomfruhummerhaler
– Ristet laks med kompot af forårsløg, vilde ris og sauce Noilly Prat
– Lakselasagne med hummerhaler+
– Tigerrejer flamberet i sherry. Serveres i persille og hvidløgssauce. Hertil friskbagt flutes+
– Kulmule tilberedt i pakke med squash, aubergine, tomat og hvidløg
– Hellefisketartar med ristet rugbrød+
– Dampet sej med pære/løgkompot
– Rissotto med ristede kæmperejer+
– Dampet victoriabrasen med spinat
– Bagt rødfisk på bund af vinterurter med hvidvinsskum
– Rosmarinspyd med havtaskehaler på rødbedebund, hertil persillecreme
– Deres ynglingsret
Stegeretter
– Stegt andebryst med orange sky og sauterede rodfrugter
– Letrøget stegt andebryst med forårssauté og sauce Calvados
– Sneglefarseet kalvefilet med bagte hvidløg og kalveglace+
– Oksemørbrad på vinter urter og sc. Bourgogne.
– Tournedos af oksemørbrad ombundet med kalvebacon, serveret med dijoncreme, balsamicoglace og grønsager
– Skiver af kalvemørbrad, dagens grønsager og sauce Chasseur+
– Noissetter af svinemørbrad med selleritimabale pommes Anna og flødesauce
– Ovnstegt lammecarré på bønnesaute, med tårn af rodfrugter. Hertil stegte kartofler og lammesky
– Fasanbryst på sauteret spinat og pærer i portvinsfløde
– Stegt vildand i granatæblesauce
– Helstegt krondyrkølle med grønsager, bærcompot, pommes Rissolées og madeirasky+
– Deres ynglingsret
Ost
– Gratineret gedeost med honning+
– Udvalgte oste
– Franske oste
– Ovnbagt ostebrød
– Dansk Mester Emmentaler med valnødder og bladselleri
– Indbagt brieost
– Lun gorgonzolabrød med oliven
– Bresse Bleu med hasselnødder marineret i ahornsirup
– Udvalg af oste serveret med hjemmebagt kage
– Deres ynglingsret
Desserter
– Desserttallerken
– Nougatkage og jordbærfragilité med appelsinsauce
– Kold melonsuppe med frisk mynte og jordbær
– Chokolademousse med bærcoulis og syltede pærer
– Pære glaseret i rødvinsglace
– Hvid chokoladekage med mandler i orangeglace
– Chokoladekage med karameliceret carambole og kaffeis
– Sprød kurv med appelsin/jordbærsalat og bananis
– Æblesorbet med sprød vaffel og grape/appelsinsalat
– Gløgis med letfrossen chokoladekage
– Lun chokoladesoufflée med flydende kerne, hertil ananaskompot
– Lun nødde/æblekage med kanel, omkranset af bærcoulis og mangosorbet
– Hasselnødderand med rørt is
– Deres ynglingsret
SE SKITSE OVER BORDOPSTILLINGER OG FARVER PÅ DUGE OG SERVIETTER