(+45) 98 65 83 33 binderupkro@mail.dk

Julen 2020

Jule ta’ selv buffet ud af huset

Vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 tilbehør og 2 desserter

– Pr. pers. fra kr. 138,00 – Bestil online!

FORRETTER:

Stegt fiskefilet med remoulade og citron – Tarteletter med høns i asparges – Rejer med mayonnaise og citron(+10,- kr.) – Varmrøget laks m. persillepesto(+10,- kr.) – Gravad laks med sennepsdressing – Leverpostej m. bacon og champignons – Hjemmelavet kalvesylte m. rødbeder og sennep – Indbagte rejer m. dressing – Marineret sild med karrysalat – Kryddersild med kapers – Stegte sild æble/løgkompot

HOVEDRETTER:

Dampet laks med citronsmør – Flæskesteg med rødkål(+15,- kr.) – Mørbradbøffer med champignon a la creme – Stegt and – Medister – Glaseret skinke – Stegt ribbenssteg m. rødkål – Røget persillerullepølse med sky og løgringe – Hjemmelavede frikadeller – Stegt marineret kalkunbryst – Lun leverpostej med bacon og champignon – Lammekølle med persille og hvidløg – Små hakkebøffer med bløde løg

TILBEHØR:

Små stegte kartofler – Hvide kartofler – Kartoffelsalat – Flødekartofler – Brunede kartofler – Æbleflæsk – Brød og smør – Grønlangkål – Grønkålsalat – Stuvet hvidkål – 25 skåle med forskellig salat og dressing(+25,- kr.)

DESSERTER:

Ostefad med kiks og druer – Ostekage – Chokoladekage – Ris a la mande m. kirsebærsauce – Frugtsalat – Hjemmebagt roulade med flødeskum – Kransekagestykker

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Miniferie-tilbud 2020

Reservér allerede nu til specialpris!

3 x to retters middag,
3 x overnatning og 3 x morgenbord

Pr. pers. i dobb.vær. kr. 1.299,00

Reserveres online her!

Juletillæg fra den 20. dec. til den 10. jan. på kr. 25,00

Lørdagstillæg på kr. 25,00 pr. pers.

Gælder Bestem selv julefrokost ud af huset
Jule ta´ selv buffet ud af huset
Juleplatte og Juleanretning.

Juleplatte

  • St. Binderup Kro´s juleplatte
  • Marineret sild m. carrysalat
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Stegt and m. rødkål
  • Grønlangkål m. medister. Brie m. druer
  • Ris a la mande m. kirsebærsauce

kr. 174,00

Ud af huset kr. 144,00 excl. brød og smør

Juleanretning

Min. 10 personer

  • Marineret sild og kryddersild med karrysalat
  • ½ æg med rejer og mayonnaise
  • fiskefilet med remoulade og citron
  • hjemmelavet kalvesylte med sennep og rødbeder
  • grønlangkål med kogt hamburgerryg
  • medister og brunede kartofler, brie og druer
  • ris a la mande med kirsebærsauce

kr. 224,00

Ud af huset kr. 174,00 excl. brød og smør

BESTEM SELV JULEFROKOST UD AF HUSET
Min. 10 pers. – Min. 150,00 pr. pers.
 
Marineret sild m. karrysalatkr. 15,00
Kryddermarineret sild m. kaperskr. 15,00
Stegte marinerede sild m. æble/løgkompotkr. 18,00
Stegt fiskefilet m. citron og remouladekr. 25,00
Varmrøget laks m. persillepestokr. 22,00
Hjemmelavet kalvesylte m. rødbeder og sennepkr. 18,00
Tartelet(1 stk.) m. høns i aspargeskr. 18,00
Leverpostej m. bacon og champignonskr. 20,00
Æbleflæskkr. 15,00
Indbagte rejer m. dressingkr. 20,00
Lun and m. rødkålkr. 18,00
Stegt andebryst m. grønkålssalatkr. 30,00
Stuvet hvidkål m. 2 frikadellerkr. 25,00
Grønlangkål m. skinke, medister og brunede kartoflerkr. 30,00
Stegt ribbenssteg m. rødkål og sveskerkr. 25,00
Røget persillerullepølse med sky og løgringekr. 15,00
2 slags ost og kikskr. 25,00
Ris a la mande m. kirsebærsaucekr. 20,00
Brød og smørkr. 18,00