(+45) 98 65 83 33 binderupkro@mail.dk

Julen 2022

Jule ta’ selv buffet ud af huset
Kan bestilles frem til den 19. dec.

Vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 tilbehør og 2 desserter

– Pr. pers. fra kr. 158,00 – Min. 15 pers. 

Lørdagstillæg kr. 25,- pr. pers.

Bestil online!

FORRETTER:

Stegt fiskefilet med remoulade og citron – Tarteletter med høns i asparges – Rejer med mayonnaise og citron(+10,- kr.) – Varmrøget laks m. persillepesto(+10,- kr.) – Gravad laks med sennepsdressing – Leverpostej m. bacon og champignons – Hjemmelavet kalvesylte m. rødbeder og sennep – Indbagte rejer m. dressing – Marineret sild med karrysalat – Kryddersild med kapers – Stegte sild æble/løgkompot

HOVEDRETTER:

Dampet laks med citronsmør – Flæskesteg med rødkål(+15,- kr.) – Mørbradbøffer med champignon a la creme – Stegt and – Medister – Glaseret skinke – Stegt ribbenssteg m. rødkål – Røget persillerullepølse med sky og løgringe – Hjemmelavede frikadeller – Stegt marineret kalkunbryst – Lun leverpostej med bacon og champignon – Lammekølle med persille og hvidløg – Små hakkebøffer med bløde løg

TILBEHØR:

Små stegte kartofler – Hvide kartofler – Kartoffelsalat – Flødekartofler – Brunede kartofler – Æbleflæsk – Brød og smør – Grønlangkål – Grønkålsalat – Stuvet hvidkål – 25 skåle med forskellig salat og dressing(+25,- kr.)

DESSERTER:

Ostefad med kiks og druer – Ostekage – Chokoladekage – Ris a la mande m. kirsebærsauce – Frugtsalat – Hjemmebagt roulade med flødeskum – Kransekagestykker

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Miniferie-tilbud 2022

Reservér allerede nu til specialpris!

3 x to retters middag,
3 x overnatning og 3 x morgenbord

Pr. pers. i dobb.vær. kr. 1.449,00

Reserveres online her!