Jule ta’ selv buffet ud af huset
Kan bestilles 3. nov. 2025 til den 13. dec. 2025
Vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 tilbehør og 2 desserter
– Pr. pers. fra kr. 199,00 – Min. 15 pers.
Lørdagstillæg kr. 25,- pr. pers.
FORRETTER:
Stegt fiskefilet med remoulade og citron(+10,- kr.) – Tarteletter med høns i asparges – Rejer med mayonnaise og citron(+15,- kr.) – Varmrøget laks m. persillepesto(+20,- kr.) – Gravad laks med sennepsdressing(+20,- kr.) – Leverpostej m. bacon og champignons – Hjemmelavet kalvesylte m. rødbeder og sennep – Indbagte rejer m. dressing – Marineret sild med karrysalat – Kryddersild med kapers – Stegte sild med æble/løgkompot
HOVEDRETTER:
Dampet laks med citronsmør – Flæskesteg med rødkål(+15,- kr.) – Mørbradbøffer med champignon a la creme – Stegt and(+15,- kr.) – Medister – Glaseret skinke – Stegt ribbenssteg m. rødkål – Røget persillerullepølse med sky og løgringe – Hjemmelavede frikadeller – Stegt marineret kalkunbryst – Lun leverpostej med bacon og champignon – Lammekølle med persille og hvidløg – Små hakkebøffer med bløde løg
TILBEHØR:
Små stegte kartofler – Hvide kartofler – Kartoffelsalat – Flødekartofler – Brunede kartofler – Æbleflæsk – Brød og smør – Brød og smør til forretter og hovedretter(+10,- kr.) – Grønlangkål – Grønkålssalat – Stuvet hvidkål – 25 skåle med forskellig salat og dressing(+25,- kr.)
DESSERTER:
Ostefad med kiks og druer – Ostekage(+10,- kr.) – Chokoladekage – Ris a la mande m. kirsebærsauce – Frugtsalat – Hjemmebagt roulade med flødeskum – Kransekagestykker