(+45) 98 65 83 33 binderupkro@mail.dk

Fiske- og skaldyrs aften

Den 18. februar 2011

Husets brød og smør, hertil sydesalt fra Mariager

Forret

Hummersuppe med creme fariche
Fisketallerken med baconsvøbt havkat
Dampet laks i julesalat og citronpeberdressing
Røget hellefisk på spinattimbale
Skaldyrstallerken med gratineret kammusling i kurv
Krabbesalat i butterdej
Lime/hvidløgsstegt kæmpereje på citrongræs

Hovedret

Ovnstegt multe med rodfrugter og cherrytomater.
Hertil små bagte kartofler og Salsasauce/jus fra multen

Dessert

Bruily chokoladecreme med hindbær
Himmerlandsk blåbærparfait med blåbærsirup
Lun “pyramide” chokoladekage

Pris pr. pers. kr. 288,00
Ovenstående var menuen den 18. februar 2011

Den 19. februar 2010

Husets brød og smør, dertil håndhøstet Bretagne-salt

Foret

Krabbeklør
Letrøgede muslinger
Gratineret kammusling

Mellemret

Rødspættefilet med kæmpereje a la bonne femme
Ravioli med krebsefyld
Laksesalat

Hovedret

Bagt rødfisk med pommes Rösti, urtejullienne og limesauce

Dessert

Chokoladekræs med hjemmelavet appelsinis

Pris pr. pers. kr. 278,00
Ovenstående var menuen den 19. februar 2010

Den 16. februar 2008

Husets brød og smør, dertil håndhøstet Bretagne-salt

Forretter

Indbagte rejer – Stegt rødfisk
Laksefarseret rødspættefilet – Marinerede rejer
Hertil dilddressing, rouille og friske asparges
Gratineret skærissing med spinat
Salat med varmrøget laks og persillepesto

Hovedretter

Bagt laks med rejesauce
Stegt torsk med parmaskinke og ost
Grillet kammusling, persillekartofler, og safranris

Dessert

Chokoladefragilite med hindbærparfait og hvid chokoladecreme

Pris pr. pers. kr. 278,00
Ovenstående var menuen den 16. februar 2008