(+45) 98 65 83 33 binderupkro@mail.dk

Møder

Dag-kursus:

Kan reserveres via binderupkro@mail.dk eller nedenfor
Kaffe med 2/2 rundstk.
Frokost
Kaffe med hjemmebagt kage
Isvand i mødelokalet under hele mødet
Pris pr. person kr. 295,00
Lørdagstillæg pr. person kr. 25,00

 

Døgn-kursus:

Kan reserveres via binderupkro@mail.dk eller nedenfor
Frokost
Kaffe med hjemmebagt kage
2 retters middag
Kaffe med småkager
Overnatning i enkeltværelse
Morgenbord
Isvand i mødelokalet under hele mødet
Pris pr. person kr. 995,00
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 845,00
Lørdagstillæg pr. person kr. 25,00

Lørdagstillæg beregnes også i Påsken, Pinsen, Kristi Himmelfartsdag, St. Bededag og søndagen efter St. Bededag.

Se nedenfor for….

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Miniferie-tilbud 2024

Reservér allerede nu til specialpris!

3 x to retters middag,
3 x overnatning og 3 x morgenbord

Pr. pers. i dobb.vær. kr. 1.449,00

Reserveres online her!

St. Binderup Kro råder over mødefaciliteter, der sikrer Dem de optimale betingelser for afholdelse ad Deres møde eller kursus. Kroen er beliggende nær Aars i Midtjylland/Himmerland ikke langt fra Nordjylland i naturskønne og hyggelige omgivelser.

Vi skræddersyr naturligvis vores tilbud efter netop Deres behov, har De andre ønsker end de to nedenstående kursus-tilbud, er De altid velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud.
Vi har alt det tekniske udstyr, som De måtte have brug for under afholdelse af Deres møde eller kursus, og samtlige remedier er til Deres frie rådighed:

TV – video – lærred – overheadprojektor – flipover – whiteboard – kridttavle – båndoptager – trådløs mikrofon – højtaleranlæg – telefax – talerpult – trådløs ADSL-internetadgang – projektor(leje 500,00) – kopimaskine med sortering

Endvidere har vi fået indrettet et lokale, hvori vi har installeret billard, dart, bordtennis, fodboldspil og air hockey. Dette kan De naturligvis frit benytte.

Fra samme lokale er der også fri adgang til terrasse og en dejlig stor have. I umiddelbar nærhed af kroen ligger en dejlig stor skov. Endvidere er der rige fiskemuligheder i et åløb, der ligger mindre end 100 m fra kroen. Der er mindre end 20 km til golfbane med hele 2 18-hulsbaner.

Det er vigtigt for os at understrege, at vores hotelstandard er helt i top. Alle værelser indeholder trådløs internetadgang, telefon, bad og toilet, hårtørrer, et bredt udvalg af toilet-artikler, satelit-tv med filmkanal, bukse-presser, minibar m. v. 24 timers bemandet reception med mulighed for snacks og sandwich uden for køkkenets normale åbningstid. Room service med mulighed for drikkevarer, varme retter eller f.eks. morgenmad på værelset. 48 timers vaske- og renseservice.

Ovenstående priser er gældende ved min. 10 pers.