Vælg 2 retter – Forret og hovedret eller hovedret og dessert
Forretter:
Kold hvidvinsdampet rødspættefilet med rejer(+15,-)
Tarteletter med høns i asparges
Klar suppe med urter, kød- og melboller
Indbagte rejer på salat med dressing
Hovedretsgruppe 1:
Marineret kalkunsteg med Haricots verts
Krydderkam med franske ærter
Skinkesteg med salat og flødekartofler
Hovedretsgruppe 2:
Helstegt svinekam med rødkål
Dansk bøf med bløde løg
Gammeldags kyllingesteg med agurkesalat
Hovedretsgruppe 3:
Wienerschnitzel af svinekød med pomm. saute og ærter(+15,-)
Gammeldags oksesteg med glaserede løg og gulerødder
Karbonader med ærter og gulerødder
Desserter:
Hjemmelavet is med frugter
Rabarbertrifli med flødeskum
Fromage efter eget valg(vanille/appelsin/citron/jordbær)
To retters middag efter kroens valg pr. pers. kr. 139,- ekstra ret +55,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 1 pr. pers. kr. 159,- ekstra ret +55,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 2 pr. pers. kr. 179,- ekstra ret +55,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 3 pr. pers. kr. 199,- ekstra ret +55,-
På alle ovennævnte priser er der et lørdagstillæg på kr. 25,00 pr. pers. samt i Påsken,
Pinsen, Kristi Himmelfartsdag, St. Bededag og søndagen efter St. Bededag.
Gældende ved min. 20 personer.
Middag og drikkevarer betales samlet senest ved spisningens afslutning.