Vælg 2 retter – Forret og hovedret eller hovedret og dessert
Forretter:
Kold hvidvinsdampet rødspættefilet med rejer(+10,-)
Tarteletter med høns i asparges(+20,-)
Klar suppe med urter, kød- og melboller
Indbagte rejer på salat med dressing
Kyllingesalat
Hovedretsgruppe 1:
Marineret kalkunsteg med Haricots verts
Krydderkam med franske ærter
Skinkesteg med salat og flødekartofler
Hovedretsgruppe 2:
Helstegt svinekam med rødkål
Wienerschnitzel af svinekød med pomm. saute og ærter(+15,-)
Gammeldags oksesteg med glaserede løg og gulerødder
Hovedretsgruppe 3:
Karbonader med ærter og gulerødder
Dansk bøf med bløde løg
Gammeldags kyllingesteg med agurkesalat
Desserter:
Hjemmelavet is med frugter
Rabarbertrifli med flødeskum
Fromage efter eget valg(vanille/appelsin/citron/jordbær)
To retters middag efter kroens valg pr. pers. kr. 149,- ekstra ret +55,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 1 pr. pers. kr. 179,- ekstra ret +55,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 2 pr. pers. kr. 199,- ekstra ret +55,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 3 pr. pers. kr. 219,- ekstra ret +55,-
På alle ovennævnte priser er der et lørdagstillæg på kr. 25,- pr. pers. samt i
Påsken, Pinsen, Kristi Himmelfartsdag og søndage i april og maj.
Gældende ved min. 20 personer mandage til lørdage.
Gældende ved min. 25 personer søndage fra sept. 2023 til marts 2024.
Middag og drikkevarer betales samlet senest ved spisningens afslutning.
Der gives ikke rabat til rejseleder og/eller chauffør.