(+45) 98 65 83 33 binderupkro@mail.dk

Udflugtsmenuer

Vælg 2 retter – Forret og hovedret eller hovedret og dessert

Forretter:

Kold hvidvinsdampet rødspættefilet med rejer(+10,-)
Tarteletter med høns i asparges
Klar suppe med urter, kød- og melboller
Indbagte rejer på salat med dressing

 

Hovedretsgruppe 1:

Karbonader med ærter og gulerødder
Dansk bøf med bløde løg
Gammeldags kyllingesteg med agurkesalat

 

Hovedretsgruppe 2:

Marineret kalkunsteg med Haricots verts
Helstegt svinekam med rødkål
Krydderkam med franske ærter

 

Hovedretsgruppe 3:

Wienerschnitzel af svinekød med pomm. saute og ærter(+10,-)
Gammeldags oksesteg med glaserede løg og gulerødder
Skinkesteg med salat og flødekartofler

 

Desserter:

Hjemmelavet is med frugter
Rabarbertrifli med flødeskum
Fromage efter eget valg(vanille/appelsin/citron/jordbær)

To retters middag efter kroens valg pr. pers. kr. 99,- ekstra ret +35,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 1 pr. pers. kr. 109,- ekstra ret +35,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 2 pr. pers. kr. 119,- ekstra ret +35,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 3 pr. pers. kr. 129,- ekstra ret +35,-

På alle ovennævnte priser er der et lørdagstillæg på kr. 25,00 pr. pers. samt i Påsken,
Pinsen, Kristi Himmelfartsdag, St. Bededag og søndagen efter St. Bededag.
Gældende ved min. 20 personer.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Miniferie-tilbud 2020

Reservér allerede nu til specialpris!

3 x to retters middag,
3 x overnatning og 3 x morgenbord

Pr. pers. i dobb.vær. kr. 1.299,00

Reserveres online her!