Den 3. februar 2023
Forretter
Muslingesuppe
Torskesoufflé m. wasabi, bacon og dijondressing
Rimmet laks m. rygeostcreme
Rejer m. mayonaise
Surimi salat m. lime
Salat m. frisk grillet tun og bagte tomater
Tunmousse m. urtedressing
Varm røget laksesalat
Brød og smør
Hovedretter
Dampet laks m. sauce Blanqette
Meunierestegt issingfilet m. hummersauce
Indbagte rejer m. vilde ris og sur-sød sauce
Rødspætte Bonne Femme m. champignon og krebsehaler
Hvide kartofler
Desserter
Ostefad m. druer
Grand Marnier kage
Pris pr. pers. kr. 288,00
Den 18. februar 2011
Husets brød og smør, hertil sydesalt fra Mariager
Forretter
Hummersuppe med creme fariche
Fisketallerken med baconsvøbt havkat
Dampet laks i julesalat og citronpeberdressing
Røget hellefisk på spinattimbale
Skaldyrstallerken med gratineret kammusling i kurv
Krabbesalat i butterdej
Lime/hvidløgsstegt kæmpereje på citrongræs
Hovedret
Ovnstegt multe med rodfrugter og cherrytomater.
Hertil små bagte kartofler og Salsasauce/jus fra multen
Desserter
Bruily chokoladecreme med hindbær
Himmerlandsk blåbærparfait med blåbærsirup
Lun “pyramide” chokoladekage
Pris pr. pers. kr. 288,00
Den 19. februar 2010
Husets brød og smør, dertil håndhøstet Bretagne-salt
Forretter
Krabbeklør
Letrøgede muslinger
Gratineret kammusling
Mellemretter
Rødspættefilet med kæmpereje a la bonne femme
Ravioli med krebsefyld
Laksesalat
Hovedret
Bagt rødfisk med pommes Rösti, urtejullienne og limesauce
Dessert
Chokoladekræs med hjemmelavet appelsinis
Pris pr. pers. kr. 278,00
Den 16. februar 2008
Husets brød og smør, dertil håndhøstet Bretagne-salt
Forretter
Indbagte rejer – Stegt rødfisk
Laksefarseret rødspættefilet – Marinerede rejer
Hertil dilddressing, rouille og friske asparges
Gratineret skærissing med spinat
Salat med varmrøget laks og persillepesto
Hovedretter
Bagt laks med rejesauce
Stegt torsk med parmaskinke og ost
Grillet kammusling, persillekartofler, og safranris
Dessert
Chokoladefragilite med hindbærparfait og hvid chokoladecreme
Pris pr. pers. kr. 278,00