(+45) 98 65 83 33 binderupkro@mail.dk

Fiske- og skaldyrs aften

Den 3. februar 2023

Forretter
Muslingesuppe
Torskesoufflé m. wasabi, bacon og dijondressing
Rimmet laks m. rygeostcreme
Rejer m. mayonaise
Surimi salat m. lime
Salat m. frisk grillet tun og bagte tomater
Tunmousse m. urtedressing
Varm røget laksesalat
Brød og smør

Hovedretter
Dampet laks m. sauce Blanqette
Meunierestegt issingfilet m. hummersauce
Indbagte rejer m. vilde ris og sur-sød sauce
Rødspætte Bonne Femme m. champignon og krebsehaler
Hvide kartofler

Desserter
Ostefad m. druer
Grand Marnier kage

Pris pr. pers. kr. 288,00



Den 18. februar 2011

Husets brød og smør, hertil sydesalt fra Mariager

Forretter
Hummersuppe med creme fariche
Fisketallerken med baconsvøbt havkat
Dampet laks i julesalat og citronpeberdressing
Røget hellefisk på spinattimbale
Skaldyrstallerken med gratineret kammusling i kurv
Krabbesalat i butterdej
Lime/hvidløgsstegt kæmpereje på citrongræs

Hovedret
Ovnstegt multe med rodfrugter og cherrytomater.
Hertil små bagte kartofler og Salsasauce/jus fra multen

Desserter
Bruily chokoladecreme med hindbær
Himmerlandsk blåbærparfait med blåbærsirup
Lun “pyramide” chokoladekage

Pris pr. pers. kr. 288,00



Den 19. februar 2010

Husets brød og smør, dertil håndhøstet Bretagne-salt

Forretter
Krabbeklør
Letrøgede muslinger
Gratineret kammusling

Mellemretter
Rødspættefilet med kæmpereje a la bonne femme
Ravioli med krebsefyld
Laksesalat

Hovedret
Bagt rødfisk med pommes Rösti, urtejullienne og limesauce

Dessert
Chokoladekræs med hjemmelavet appelsinis

Pris pr. pers. kr. 278,00



Den 16. februar 2008

Husets brød og smør, dertil håndhøstet Bretagne-salt

Forretter
Indbagte rejer – Stegt rødfisk
Laksefarseret rødspættefilet – Marinerede rejer
Hertil dilddressing, rouille og friske asparges
Gratineret skærissing med spinat
Salat med varmrøget laks og persillepesto

Hovedretter
Bagt laks med rejesauce
Stegt torsk med parmaskinke og ost
Grillet kammusling, persillekartofler, og safranris

Dessert
Chokoladefragilite med hindbærparfait og hvid chokoladecreme

Pris pr. pers. kr. 278,00